Black Magic Fools – Soul Collector

563711Det här är  bandet jag följt sen de debuterade med sin demo 2011 med låtar som Pestvisan och Näckens Polska, de släppte sen 2012  fullängdaren A Jester’s Confession som jag till en början hade lite svårt för men tyckte ändå att det var en riktigt bra platta.

I år släppte det här fantastiska band sin andra platta och den här gången har de mognat till i soundet och jag  blir uppriktigt glad när jag hör hur de låter , det är en bra tyngd och mystik som blandas med de medeltida tonerna från säckpipa och fiol. På det hela så har bandet gått från ett demo band till ett band som jag säker på att vi kommer att för höra mer av i framtiden

Jag är egentligen inte så mycket för just den här musiken men jag tycker det är kul när band blandar stillar och få till det på ett så bra sätt som Black Magic Fools har gjort på den här plattan. Så hatten av och jag ser redan nu fram emot nästa platta mer dem.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.