Biotid med dottern

SVJ
Nu var dagen här så vi ska se på film, jag och dottern är tokladdade för det här. Vi ska se Stora Vänliga Jätten, det är en spännande berättelse om en ung flicka från London och en mystisk Jätte som trots sitt skrämmande utseende visar sig vara en vänlig själ som introducerar henne för de underverk och faror som lurar i Jättarnas land. Jag tror det här kan bli intressant både för mig och dottern att titta på, jag är dock lite spänd på att se den här 3D, ska ju även snart se på Legenden om Tarzan och Ghostbusters som jag valt att se i 3D med ..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.