Bilder i bloggen!


En liten fundering kring det här med att blogga, ska alla bilder man lägga upp vara fixade eller går det bra att man lägger upp bilder som inte är fixade. En lite tanke son slog mig idag när jag skummade genom mitt flöde med bloggar, en del är väldigt ambitiösa och lägger ner mycket tid på varje bild, andra lägger ner mindre tid på dem.

Jag själv lägger ner en del tid på bilderna, dock inte om jag är iväg och lägger upp ett inlägg från helgen. För mig är det viktigaste att den bild jag tar kan symbolisera innehållet eller rent av spegla det jag skriver.

Vad tycker ni som läser min blogg borde man lägga ner mer tid på bilderna eller fungera det som det gör nu ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Bilder i bloggen!

  1. Jag tycker man kan ta det lite för vad det är, man kan mobilblogga här och nu ibland, samt annars lägga ner mer tid i bilderna, tycker det är fint vilket som,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.