Beach 2018 här kommer jag!

Photo by Joe Cooke on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Skulle uppdaterat er lite igår egentligen, men jag orkade inte då jag var helt slut i kroppen från träningen. Det märks väldigt tydligt att jag är otränad, det kommer ta sin lilla tid att bygga upp ett bra flås. Ska ju sägas att det var redigt kul att göra milon, det fick kroppen att jobba på hårt under en kort tid. Detta ska göras måndagar och fredagar i fortsättningen, sen på onsdagarna blir det schemat som jag skrev upp igår.

Så om en månad får vi se hur mycket detta har get mig, tror dock inte det kommer synas så där jättemycket . Men till sommaren så kommer det kännas bättre både fysiskt och psykiskt.

Att börjar träna igen efter en tid uppehåll var precis vad både min kropp och mitt psyke behövde, det känns otroligt skönt att äntligen vara igång. Man blir ju inte yngre direkt så det är bara att köra på.

 

Beach 2018 här kommer jag!

Postar i Träning    Tagged , , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Beach 2018 här kommer jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *