Bara några dagar kvar!

Photo by Joseph Chan on Unsplash

Det närmar sig nu , man skulle kunna säg att det är otroligt nära. Jag är faktiskt lite nervös, dels för att det kommer ta 2 timmar ner till Lund med alla förseningar men även om jag kommer klara av kursen. Osäkerheten börja visa sitt fula tryne och det känns inte alls bra, jag var så säker på det hela bara för någon dag sen.

Sen finns det ju den delen av mig som hoppas att jag kommer in på sociologiprogrammet i Växjö, jag är trots allt bara nummer 10 som reserv efter andra gallringen. Det kan ju vara så att några hoppar av och då är jag där snabb som katten för att knippa den platsen. 

Photo by Ed Robertson on Unsplash

Det är ju trotts allt bättre att läsa ett program än enstaka kurser, en del av mig hoppas givetvis på att börja läsa det programmet. Den andra delen av mig har redan ställt in sig på att resa till Lund för att studera. Snacka om att bli kluven om det nu visar sig att jag kommer in i Växjö. 
 
Min sambo har redan börjat, även barnen har börjat, det är bara jag kvar som nu ska börja skolan.  Sen är vi alla i rörelser under dagarna.

Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Kommentera