Även som student behöver du en hemförsäkring!

I samarbete med Hemförsäkringstudent.nu

När man är student så kan det var ganska lätt att glömma bort den där lilla detaljen som hemförsäkring, vet att många studenter bor hemma hos mamma och pappa. Men det finns de som kommer flytta till ny ort och där lär ni behöva en försäkring. Har själv aldrig bott i en studentkorridor när jag läst så jag har lite för dålig kunskap om vad som gäller där.

Men nu bor jag sen många år tillbaka  i en egen lägenhet och vet  att man måste ha en hemförsäkring, man vet nämligen aldrig när olyckan kan vara framme och ställa till det för en. Nu finns det en djungel av olika försäkringar, och som student har man inte alltid det så fett med pengar. Så det finns en smart tjänst för er som kommer göra ert liv något lättare, här kan ni jämföra mellan olika hemförsäkring student.Sen väljer ni den som passa er bäst.


Men hur viktigt är då en hemförsäkring, skulle säga att det är bland de viktigaste för att du ska ha ett tryggt hem. Som jag skrev innan så vet man aldrig när olyckan kan vara framme. Det är väldigt lätt att strunta i det när man är ung, men tror mig när jag säger att det kan bli en dyr läxa att strunt i det. För även om du bara hyr din lägenhet så kräver de nästan alltid att du har en försäkring. Dels för din egen skull men även för deras skull.

Så när du nu planera din flytt så planera även din försäkring, är du student så ska du givetvis kolla så det bolag du väljer ha en hemförsäkring student. Man tycker ju att alla bolag borde ha det, men det är inte alltid så säkert att de har det som sagt.Sen vet jag inte hur det ser ut om man är över 25 år, en del försäkringsbolag har en åldersgräns på sina försäkringar. Detta ska jag dock säga att jag vet alltför lite om, det kan mycket väl vara så att man kan teckna en hemförsäkring för student även om man är äldre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *