Även jag en Pokémon Go spelare

pokemon-go-logo
Vi snacka Pokémon Go och allt hypat kring det här, vad är det då som gör att man kan bli helt besatt av det. Jag kan ärligt inte förklara det men när man är ute och jagar dessa Pokémon så försvinner allt runt en och det är väl det som är farligt med det hela att man förlora sig nästan helt i spelet. Nu ska ärligheten fram att jag inte spelet det så där jättemycket utan jag var ute en sväng för att se hur det var och sen var jag och min dotter ute igår och jagade lite, men jädra vad kul det var.

Men jag erkänner att jag är nog en av de som lätt skulle kunna fastna för det här och då är jag 30 + , men det är ju vi som växte upp med Pokémon som tycker det här är en kul grej. Det finns dock en mängd saker med spelet som är dåligt, det lanserades i lördags och spelet kraschar tid samt drar det en sjukt mängd batteri så en powerbank är att rekommenderat att ta med sig.

Tycker jag det här är roligt, som den nörd jag är så tycker jag iden är grymt kul och jaga de som odjuren. Ska sägas att det är sjukt kul att vara ute med dottern och spela, när man ser henne så lycklig när hon fångar just den där Pokémon som är lite extra värdefull så är det svårt att inte bli lika glad över det.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.