Även bloggare måste få ledigt ibland

IMG_20160831_104500Jag bloggade inte igår för att jag var allt för trött för att gör det, men visst har även vi bloggare rätt att ta en dag ledigt från att blogga så att vi orkar hålla på att skriva varje dag om allt vad som händer i vår mycket händelserika  liv.

Det är en tanken som slog mig idag när jag skulle börjar skriva idag, vem är det som läser de här inläggen som faktiskt bara handlar om mitt liv. Jag följer en masa bloggar och ibland så förstår jag inte på mig själva, vad är det med deras bloggar som är intressant och som gör att jag fortsätter följa dem.

Mitt egna svar är att jag kan relatera mig till de bloggar jag följer.
Vad är det som gör att ni följer en blogg?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.