Att vårda glädjen

IMG_20160629_195709Vissa dagar är sådan där dag då man vaknar upp och man bara inser att livet är ganska härligt, det kvittar om det regnar eller haglar ute man känner att det bara är så där jädra bra. Det är så lite som kan påverka en till det bästa, det handlar om att njuta av varje dag och bara se vad dagen för en.

Klart det kommer dippar , men den här gången ska det inte dra ner mig. En god vän sa att nu när du mår bra ska du lagra de känslorna så att när du mår dåligt så ska du ta fram de här känslorna och låta dem fylla dig med glädje.

Jag har fått mycket hjälp och stöd för att komma hit där jag är, men det största skillnaden är att jag har tagit tag i problemen och kommer inte låta dem dra ner mig fler gånger.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.