Att vända negativ energi till positiv energi

IMG_20160802_103409Jag ser mig själv som en väldigt positiv människa men det finns just nu saker i min omgivning som äter energi från mig och jag försöker hitta tillbaka till mig själv igen, det är väl mer att jag behöver lite positiv energi in och mindre negativ energi.

Min första tanke idag var att komma till jobbet och var positiv och energisk men det gick inte så bra som jag hade hoppats så ja la ner det projektet, det slutade med att jag satte mig vid datorn och började skriva lite på ett nyhetsbrev men jag kände att jag behövde gå ut och gå en sväng.

Fördelarna med min arbetsplats är att jag kan just bara ta en sväng och gå när jag vill då de vet om min problematik, sagt och gjort så tog jag med Athena som är min kollegas hund. Det känns alltid lite bättre att ha med henne då man kan prata och på något sett så känns det som de lyssnar trotts att de faktiskt inte förstå vad jag säger, men jag tror dock att hon förstår att jag kände mig låg och lite nere.

Kom tillbaka för en kort stund sen och känner mig faktisk mer posetiv och med lite mer energi, jag orkar ju skriva det här inlägget. .

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Att vända negativ energi till positiv energi

  1. hoppas det känns det helt bra snart!
    Så skönt när det går att gå ut och rensa huvudet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.