Att välja stolar är inte en lätt uppgift!

stol-madonna-2-modellerJag gillar design och framförallt så känner jag en stor glädjer när jag kan byta ut något i mitt hem, den här gången så har turen kommit till mina stolar i vardagsrummet. Men nu är det så att jag nöjer mig inte med vad som hest utan det ska vara en stol som passar mig till 100 % och det får absolut inte vara något skräp, mitt mål är en stol som man kan sitta länge på och absolut inte får träsmak av.

Var vänder man sig då jo man vänder sig till www.azdesign.se som har snygga stolar till väldigt bra priser, klart du får ju räkna med att du får pung ut med ett par 100 kr per stol. Men det finns inga genvägar för att du ska få den bästa komforten för din rumpa, sen är det ju så att de har ett väldigt stort utbud av stolar.

Efter att ha snurrat runt på sidan ett antal timmar så slår mina ögon rakt ner på en stol som får min rumpa att bli helt galen av kärlek, den ska vi ha säger den , den är den vi måste ha. Man gör vad rumpan säger så är den oskrivna lagen.

Jag surfa in på stolen som heter Madonna, bara namnet säger ju att det här är en stol av kvalitet och med en jädra stil. Stolen finns i två modeller och jag har valt den som heter standard, mest för att jag tror den skulle passa in runt mitt bord bättre än vad den andra skulle göra. Men jag tycker båda riktigt snygga så jag vår vända mig till den allsmäktiga rumpan och fråga, det blir ett (rungande) svar från den med. Så med den i åtanken så kommer vi att välja den när vi ska köpa nya stolar till lägenheten.

Vad har vi lärt oss av det här?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.