Att välja rätt ringar inför det stundade bröllopet!

I samarbete med VANBRUUN

Att gifta sig är något stort, det är ett val som du gör och detta valet vill man ska bli perfekt. Allt från ringar till kläder ska bli perfekta, allt detta kan bli väldigt dyrt. För visst vill man väl ge sin blivande fru en diamantring, sån är iallafall jag. Hade det varit för 10 år sen så hade jag nog inte brytt mig om vilken ring eller hur bröllopet var. Men ju äldre jag blir desto mer har jag börjat fundera på den där lilla biten som ringar, detta är oftast det dyraste av allt. Så vidare man inte ska ha ett större bröllop med många gäster. Men nöjer man sig med borgligt och med de allra närmaste så är nog ringar det dyraste investeringen. 
Så det är just ringar jag hade tänkt ta upp i detta inlägg, och då särskilt om diamantringar från VANBRUUN. Detta företag som grundades 2013 och har som mål att erbjuda vigsel relaterade smycken för konkurrens kraftiga priser. Med Sveriges bredaste utbud av certifierade diamanter och att de har konstant över 100000 diamanter att välja från. samt det låga priset. Så ska du kunna känna dig trygg att du gjort ett klokt val när du beställer hos dem.

Smyckena tillverkas för hand av hantverkare i Sverige och England, vilket gör att deras smycken är lite extra speciella kan jag tycka. Så trots att det är genuint hantverk som de gör så ligger de under sin konkurrenter i pris, vilket är imponerande. Nu ska det sägas att jag vet inte när jag kommer att gifta mig, eller om jag överhuvudtaget kommer att göra det igen. Både jag och Anna har varit det en gång tidigare, så vi känner att kanske det inte är ett måste för att vara lyckliga. Men man ska aldrig säga aldrig, rätt va det är så kommer vi kanske göra det.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *