Att träna hemma eller på gym det är fråga?

Träning är något som jag måste lägg mer tid på nu när året kommer då jag känner att jag lagat av mig nu en tid, men det ska jädra bli redigt gott att börja på med det igen. Det stora problemet för min del är att ta mig ner och träna men jag kan säg att jag ska ta tag i det annars får jag börja köra hemma med träningsredskap, men även där vet jag att det skulle aldrig gå så jag behöver gå iväg för att göra min träningspass.

Men skulle jag ha något hemma så skulle det bli ett löparband och då ett som påminner om dem de ha på United Motion , tycker att löpning är något som jag behärska relativt bra men kan givit bli bättre. Ett vettigt löpband kan vara redigt dyrt och det förstår jag med all rätt , man ska ju inte köpa ett band som kostar runt 2000 utan ett som varar och håller för den påfrestning som det faktiskt är att springa på bandet. Hittade ett här som jag tror är något som jag skulle kunna tänka mig, sen att jag nog aldrig kommer att ha råd att köpa det är en sak men det är ett grymt bra löpband.

Detta blogginlägget är sponsrat.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.