Att tappa kontrollen


När jag tappar kontroll då är det inte något bra, känner en början till att tappa kontrollen nu. Det här är något som skrämmer mig mycket, det slutar alltid illa när det här händer. När jag äntligen hade börjat få kontroll över allt som händer så slits det från mig, börjar tappa den gradvis mer och mer. Jag vill inte det här men kan inte rå för det, men det är svårt att inte tappa det just nu.

Jag är en person som måste ha total kontroll över mitt liv, vill gärna vet vad som ska hända veckor innan det händer. Omöjligt kanske men det är på det här sättet som jag har kontroll, tappar jag kontrollen så hemsöker osäkerheten mig. De här demonerna är absolut inte snälla, de får min hjärna att gå på högvarv. Jag blir oftast osäker på framtiden, vad som ska ske eller vad som ska hända.

Börja min hjärna gå på högvarv så händer det aldrig bra saker, nej det är absolut ingen bara ide att tappa kontrollen. På något sätt måste jag få kontroll över allt igen , gärna total kontroll.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Att tappa kontrollen

  1. Du kommer att fixa det, förstår de känns jobbigt och att du är rädd för att tappa kontrollen.
    Men jag är säker på att du kommer att fixa det, kanske du kommer få en liten svacka. Det har hänt mycket i ditt liv sista tiden, men det mesta är ju bara positiva saker och med det sagt så kommer du inte tappa kontrollen utan du kommer att fixa det bra….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.