Att tänka på innan du flyttar till WordPress!

Photo by Ilya Pavlov on Unsplash

 

Det är några stycken bloggare som har vänta sig till mig och frågat om jag skulle kunna hjälpa dem att flytta deras blogg, de vill då flytta den från sin nuvarande bloggportal till en WordPress installation. Självklart kan jag göra detta för mina bloggkollegor, men det är inte bara att flytta utan det är lite jobb bakom detta. Ja det är egentligen inte så litet jobba, utan det kommer att ta ett tag innan man har gjort klart allt.

Dessa frågor ska du ställ dig innan?

1. Är jag beredd på allt jobb det medför att flytta?
2. Vet jag egentligen vad jag ger mig in på?
3. Har jag verkligen tänkt igenom det här?
4. Hur svårt är det att flytta från min nuvarande portal?
5. Går det ens att flytta ?
6. Hur kommer påverka mina besökare ?

Med andra ord så tänk dig för innan du flytta, självklart hjälper er om fortfarande vill !


Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Att tänka på innan du flyttar till WordPress!

  1. Hade WordPress allra först, men tyckte det var svårare med designen, men det kanske är bättre numera, men jag fick sådana otroliga mängder med spamkommentarer att det blev helt ohanterligt, hur jag än försökte begränsa o filtrera så gav upp, på de portaler jag haft sedan funkar spamfiltren, men sånt kanske också fungerar nuförtiden, är ju så många som har WordPress nu.

  2. Jag flyttade min blogg från bloggspot till WordPress för några månader sedan och är nöjd. Har även nu uppgraderat mig och kan när jag orkar fixa egen domän.

    Så snällt av dig att hjälpa bloggkollegor.

    /Kamilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.