Att studera på distans

På grund av coronaviruset som nått vårt land så har både jag och min sambo tvingats börja studera på distans, kan säga att jag är evigt tacksam till att jag går på Komvux i Ronneby. Vi ha nu haft det här i 1, 5 vecka och det fungera hyfsat bra att köra online, dock är det svårt att vara disciplinerad att man faktiskt gör det man ska gör varje dag. Vi har gjort ett schema som vi följer dagligen, detta har vi skrivit på vår Whiteboard som hänger i köket. På det här sättet får vi mer gjort vill jag tro, detta ska sägas är ett system som fungera för oss. Skulle vara kul att veta hur andra gör som studera på distans?

Microsoft Teams


Vi arbetar främst genom  Microsoft Teams som jag finner bråkigt och lite bökigt då det finns så många delar som inte alls klaffa kan jag tycka, ibland fungera det hur bra som helst. Sen ibland så kan man hålla på i evigheter för att få den lättaste saken att fungera. Men överlag så fungerade det hyfsat bra för oss. iallafall de videokonferenser vi har genom det. Men jag är så tacksam att vi har lärare som gör så mycket för oss, de gör verkligen allt för att vi ska kunna få det att fungera.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *