Att springa ett maraton

banner
I dagarna kom jag på den knäppa iden om jag skulle börja träna inför att springa ett maraton eller iallafall en halvmara, tror ni jag skulle kunna fixa den grejen? Min tanke var att börjar träna inför den nu och sen den 19 augusti 2017 så skulle jag springa Stadsloppet i Ronneby, klara jag det här så har ju uppnått ett mål i mitt liv.

Det första jag hade tänkt gör är att lära mig springa rätt, för jag inbillar mig att det är en något som de flesta gör fel och det kommer att påverkar en i den graden att man springer fel. Jag kommer även att se det här som ett experiment på vad min kropp klara av att prestera.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.