Att skämma bort varandra..

Igår när jag var och hämtade posten så hade vi fått ett gäng paket, däribland låg även det skal jag hade beställt till Anna. Kan säga att hon blev mycket glad för detta skal och har gott här hemma och sjungit om det, tror orden som hon sjunger låter något i still med “Vem har världens snyggaste mobilväska? Jo Anna, Jo Anna“.  Det är jättekul att hon uppskattar det man ger henne, även jag fick några saker denna dag.

Det är så att jag är lite besatt av pingviner, det vet de flesta som känner mig. Så vad gör Anna , jo hon köper en mugg och en tröja med en pingvin på.  Att kunna skämma bort varandra på det här sättet är helt fantastiskt,att man får en liten present spontant bara för att man älskar varandra.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , , , , , ,     20 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

20 tankar om “Att skämma bort varandra..

  1. Jag uppskattar spontana presenter mer än de jag får på min födelsedag eller jul, för då känns det som att man är speciell. Man liksom förväntar sig presenter på födelsedagen och jul, så spontaniteten visar att man är tänkt på.

  2. Så roligt att gilla något djur. Jag är besatt av giraffer och elefanter. Så snällt att ge bort så fint till mobilen. Kram Kamilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.