Att mörklägga eller icke mörklägga

Igår var jag och A och köpte rullgardin till sovrummet, jag lider inte av att det inte finns någon då jag sover som en stock bara jag har somnat men tydligen lyser det in en lampa precis där hon har sin huvudkudde så det blev en resa till Jysk för att köpa en rullgardin.

Nu har jag aldrig satt upp dessa saker utan det här var första gången för mig, men med hjälp av A så gick det ganska smidigt och enkelt att få upp den tycker jag.

Nu ska det inhandlas en till dotterns rum med så även hon kan få det lite mörkt till sommaren.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.