Att må skit men man säger att man mår bra

img_20161023_145303När någon fråga dig hur du mår och man svarar jag mår hur bra som helst, egentligen mår du skit och vill helst bara lägga dig ner och dö här och nu på plats. Varför gör man så mot sig själv och varför ljuger man för sina vänner när man egentligen borde säga precis som det är att just nu är det fan inte toppen utan jag tycker att livet suger åsneballe och vill helst bara lägga mig ner och låta tiden gå.

Nej man svarar som en inmatad robot att livet är så fint så, sanningen är att vi är för fega för att belasta andra människor med våra problem.

Så idag säger jag rakt ut att jag mår skit och vill helt bara sjunka under jorden, jag kan ej svara på varför men det är så här det är just nu och jag vet också att det kommer bli bättre som det alltid blir när jag mår så här.

Det finns så mycket positivet i mitt liv att det väger över allt det jobbiga, men visst önskar jag att jag slapp att må så här dåligt. Men jag vet också att det här är en del av min diagnos och dipparna kan komma när som helt och utan förvarning.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.