Att göra det man älskar..


Godmorgon denna något mulna morgon, det kan ju inte vara strålande solsken varje dag eller hur. Nu sitter jag här i lugnet innan jag ska ta en promenad till jobbet, som jag skrev igår så händer det en massa saker hela tiden just nu för min del. Tyvärr så blir mitt bloggande lidanden då jag oftast är för trött att sätta mig ner med den.

Men jag ska försöka lägga upp minst ett inlägg om dagen så ni vet vad jag håller på med om dagarna.

Igår började jag designa tröjorna till Riksreliket, till min stora glädje så blev de nöjda med resultatet så nu ska de tryckas.  Deras hemsida har jag än så länge bara kommit till att designa skelettet på, men även den kommer snart blir klar..

Bjuder här med på en låt med dem..

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Att göra det man älskar..

  1. Bra låt!
    Sen är de väl inte bara bloggandet som blir lidande, om du ska rannsaka dig själv ordentligt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *