Att det ska vara så krångligt..

Photo by Walter Walraven on Unsplash

Varför ska det vara så svårt att få konkreta svar på saker och ting, varför ska kommuner och andra instanser krångla till allt.
Dessa frågor har ju nu ställt mig ett tag då jag fyllt i en massa blanketter till höger och vänster, det är helt sjukt hur krångligt de ska göra det för oss vanliga dödliga. Nej jag säger inte det här för att jag måste göra om sökningen till komvux, nej jag säger det här för att de gör allt så mycket krångligare än vad det borde vara.

Photo by Claudia on Unsplash

Vi fick inte de kurserna beviljade då de tydligen ingår i den utbildning som vi ska läsa, fast när jag kollade så var de inte alls med. Tycker det är lite konstigt då jag var säker på att inte välja kurser som ingå i utbildningen.

Iallafall så valde jag nu några andra kurser som verkligen inte är med den hör gången.

Datorteknik 1a (VUXFLEX0DAT01A), Vuxenutbildningen i Karlshamn
Information och kommunikation 1 (VUXFLEX0INF01), Vuxenutbildningen i Karlshamn
Programmering 1 (VUXFLEXPRR01), Vuxenutbildningen i Karlshamn
Etik och människans livsvillkor (VUXFLEXETI0), Vuxenutbildningen i Karlshamn
Filosofi 1 (LCFLEXFIO01), Vuxenutbildningen i Karlshamn – LC
Webbutveckling 1 (LCFLEXWEU01), Vuxenutbildningen i Karlshamn – LC

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Replies to “Att det ska vara så krångligt..”

  1. Så trist med ansökan. Håller med om att det är extra krångligt med allt sånt hela tiden. Det borde vara enklaste möjliga men så är det tydligen inte. Hoppas att det löser sig med din utbildning. Ha en fin dag

  2. Lycka till med Utbildningen. Det är alla regler och all fack indelning som gör att det blir krångligt. Alla har inte samma rättigheter i dagens samhälle, och det är därför man så lätt hamnar utanför samhället. Sedan verkar det som många gånger, att inte alla har lärt sig att kommunicera på ett vettigt sätt så viktig information förfaller. Ja sedan att fel folk sitter med fel jobb. Som vi pratade om tidigare idag, de personer som inte kan vara glada och positiva ska ju inte sitta med ett socialt arbete enligt mig.

    Lycka till än en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *