Att cykla är frihet

I samarbete med cykelkraft

När jag ska till skolan så tar jag oftast cykeln ditt, detta för att det går mycket snabbare och det är mycket bekvämare. Man kommer fram på bara några minuter och med rätt utrustning så den oumbärlig för mig, eller jag skulle säga oss. Ingen av oss här hemma har körkort så att storhandla är ju ett projekt för sig kan man säga, men med cykelväska och lite extra korgar på cyklarna så kommer vi hem med allt utan att det är jobbigt.  
 
För att det ska var kul att cykla så krävs det helt klart att man har en bara cykel, cykelkraft är en sida där du kan på ett smidigt sätt välja och vraka bland alla olika modeller av cyklar. Här finns cyklar som passa alla i familjen, med kända märken som Scott, Nishiki, Made, Kross, Crescent, Monark, Skeppshult, Merida, Superior så kommer du inte kunna missa att hitta en cykel som passa just dig.  
 

I sommar hade vi tänkt att vi skulle cykla och bada med barnen på olika ställen i Ronneby, de ha bra cyklar så det ska nog kunna fungera fint. Man skulle exempelvis kunna cykla på en liten utflykt och ha med sig en massa gott att grilla. Nu hoppas vi bara att vi få med barnen på det hela, de är inte redigt lika pigga på det här som vi. Det kommer att bli en bit att cykla då vi hade tänkt oss Ekenäs eller Saxemara. Troligen kommer vi får cykla iväg själv på de här turerna, men att dra iväg och bad skulle vi nog kunna få med dem på.  
 
Att komma iväg med en cykel är helt klart en frihet och jag är glad att det finns butiker som man kan hitta bra cyklar med fin kvalitet, till rätt pris. För det är just det här med priser som kan bli ett problem då det kan bli dyrt med cykel  

Postar i Samarbeten, Träning    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *