Artikel om ADHD i Expressen

DSC_0172Jag läste an artikel i tidningen expressen om just ADHD , många av de saker de nämnde där var väldigt intressant och jag kände igen mig mycket i dem, men sen finns det en del saker som jag ställe mig frågande kring. Visst vi har blivit bättre på att forska kring hjärnas beteende, jag är helt införstådd vid att man föds med diagnosen men jag tror även att uppväxten har stor betydelse för hur “kraftig ADHD visar sig” iallafall till en viss del.

Om jag ser till mig själv som vuxit upp i en väldigt stabil miljö och haft det väldigt tryggt runt omkring mig, klart jag alltid känt att något inte varit 100 % redigt rätt och det tog allt för många år innan vi fann vad det var. Mina biologiska bror som vuxit upp med vår “mamma” har inte alltid haft det lät och hamnade snabbt väldigt snett i livet och sökte sig till droger och kriminalitet. Så visst tror jag att uppväxten har den stor del i hur kraftig diagnosen visar sig sen är jag helt 100 % säker på att det är det biologiska arvet som ligger till grunden till diagnosen.

Vill ni läsa artiklen så länkar jag den här :14 fakta du måste veta om diagnosen adhd

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.