Årskrönika 2018

Vi ska blicka tillbaka lite och se hur det här året har påverkat mig , det började starkt med att jag fortfarande jobbade med att ta betalt för mina inlägg på bloggen. Jag slutade med det här efter en tid under året då jag ansåg att det var för mycket jobb för lite pengar, det var med andra ord inte kul att skriva längre. Sommaren gick och jag hade en ganska lugn och skön sommar, efter sommaren så har jag studerat och kommit en lite bit på vägen för att utbilda mig till socionom. Att utbilda mig till det här var inget som jag hade planerat från början, min tanke var något helt annat kan man lugnt säga. Hade tänkt utbilda mig inom marknadsföring och försäljning, men så kommer det inte alls bli.


Nu blickar vi framåt inför en helt ny termin ,den här terminen kommer jag läsa filosofi 2 samt psykologi 1 . Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kommer jag ändra helt riktning på bloggen. Jag hoppas ni kommer finna den intressant även i framtiden.

Nya saker som kommer ske med bloggen under 2019!
1. Tömmas på gamla inlägg
2. Ändra riktning (Makt, arbetslöshet, social stratifiering, organisering, sociala rörelser, rasism, sexism, konflikter, alienation och sociala normer. )
3. Bättre språk
4. Ny design
5. Ingen reklam


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.