Arbeta upp mitt namn

loggin

Det där med att arbeta upp ett namn och även det hela med att skapa sig ett namn, jag har startat många hemsidor och det är nog inte alls många som fått leva kvar länge med samma design. Den här sidan är nog den som  har fått leva kvar längs med samma design och med samma utseende. Det enda jag gjort är att jag har bytt bakgrund lite då och då, samma kommer header bilden att ändras men kommer inte så pass mycket att det kommer märkas jättemycket, det här är första gången jag känner att jag fått till  en design som jag kan utveckla på ett snyggt sätt och som beskriver mitt liv  ganska mycket.

Min tanke är att jag ska arbeta upp mitt namn genom den här sidan, jag har börjat får uppe en del besökare nu och det tycker jag är jättekul. Vet dock inte vad det som är mest intressant, är det recensionerna eller är det jag tatuera mig hela tiden. Det vore otroligt kul om folk kunde skriva en kommentar om det, det kan ju oxå  var så att de bara kommer in för att jag skriver så dåligt.

Men vet ni, det bjuder jag på!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.