Är nätdejting något för dig

I samarbete med nätdejtingtips.se

Det här ett ämne som de flesta kanske kan tycka är lite känsligt att prata om, men fullkomligt normalt. Vi har alla varit singlar och kanske haft lite svårt att träffa folk, även jag har haft en del problem med att träffa “den rätta”. Så något år innan jag träffade Anna så hängde jag på en del dejtingsidor, vilket inte alltid var det lättaste att erkänna.

Det bar mig väldigt mycket emot att träffas genom nätet och jag hade ganska stora förutfattade meningar om det hella, kändes lite som att man var desperat över att få träffa någon.

Men efter ett par år som singel så började jag sakta men säkert omvärdera det här med att träffas online, sagt och gjort så registrerade jag mig på diverse sajter och så var jag inne i den svängen med. Tyvärr så är alla dejtingsidor inte så där jätte seriösa, det tar även ut olika avgifter för olika förmåner. Det hade då varit bra för mig att vet om det här och att det funnit en sida där man kunde jämföra de olika dejtingsidor som finns där ute, man hade kanske slupit att gå på en och annan nit då

.
På många av de sidor jag hade registrerat mig på kunde man inte svara eller skicka meddelande , kunde man skicka meddelande så kunde man oftas inte se hela profilen. För att se hela eller skicka meddelanden så var man tvungen att betala en månadsbelopp, vilket jag många gånger tyckte var lustigt. Webbmakaren i mig förstår dock det , då det kostar en slant att hålla igång sajt.
Dock bör man meddela vad som ingår i “gratis” som alla skriver att det är, för gratis är det att gå med. Men vad är det som är gratis och vad är det som kostar om man nu är medlem.

På nätdejtingtips.se kan du hitta denna information men även lite vad man ska tänka på när man nätdejtar, för visst är det spännande med det hela konceptet. Dock lite råd på vägen från mig, var ärlig mot dig själv och den du skriver med. Det kommer annars att surt tillbaka och då kommer du ångra att du inte var ärlig. Jag träffade dock ingen på någon av dessa sidor, min “rätta” fanns närmare än så.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Reply to “Är nätdejting något för dig”

  1. Vad roligt att läsa om hur du träffade kärleken.. Jag anbönde mig av nätdejtning innan jag träffade Micke.. De va dock långt innan honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *