Är det värt det ?

Photo by joel herzog on Unsplash

Har egentligen inte så mycket att skriva om idag, hade tänkt från början att jag inte skulle skriva något alls. Men sen slog det mig att jag kan ju uppdatera er lite på några punkter, nu har jag avslutat mitt konto på hos Interlaced Influencers och även Adrecord. Har även gått ur samtliga grupper på Facebook.  Kan ju säga så här mycket att det är en stor befrielser, känner mig som en helt ny människa nu.

De bloggar jag vill följer prenumerera jag på och får ett litet mail när de uppdaterad, har inte tid att följa mer bloggar än dessa som läget är nu. Eller jag skulle vilja säga att det finns så mycket skräp bloggar i mina ögon att det är inte värda att följa. Som jag ser det så är tror de flesta att de ska bi stora stjärnor och tjäna stora pengar på sitt bloggande, tyvärr medför det att man säljer sig för små potatis och det blir ingen större kvalitet på inläggen. Jag säger inte det här för att vara elak, jag var precis likadan själv. Så naiv och så dum att jag sålde ut mitt namn för småpengar, det är värt det.  Det får en bara att må dåligt i längden.

Var försiktigt med vad du gör på nätet, du kan inte göra det ogjort. Det kommer stanna på nätet  som ett dåligt samvetet som du aldrig kan bli av med. Var även försiktigt med hur mycket av ditt privatliv du vill dela.

Fråga dig själv : Är det värt det ?

Postar i Livet    Tagged , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

4 tankar om “Är det värt det ?

  1. Jag är nädtsn inne på nätet hela dagarna komenterqr bloggar . Bloggar o gör annat. Man ska ju vara försiktig på nätet vet jag. Men när man har knappt någon vän att umgås med så har jag min surfplatta som bästa vän.. hoppas du kommer vara kvar på bloggen och instagram det är kul att följa dig

  2. Bara för att man inte får flera tusen på ett inlägg skriver man ju inte mindre bra inlägg för det. Ibland kan t o m de som få mindre pengar lägga ner mer tid, mer tanke och mer jobb på ett inlägg än de som får 4siffriga belopp och mer.

    1. Nu var det inte så att det riktat till att det skriver dåligt, men mer att det tack vare att folk acceptera dessa små betalningar som yrket aldrig kommer bli erkänt.. Vi måste våga ta betalt för det vi gör..

Kommentera