Är det manligt att blogga!

Tankar som slår mig i dagens bloggvärld, konkurrensen är hård och det är svårt att gör sig hörd. Det krävs mycket jobb från oss som bloggar, vi måste vara på topp hela tiden. Ibland undra jag om det är så att man måste hitta något som går på autopilot. För man orkar inte sitta och skriva inlägga på inlägg hela tiden för att hålla bloggen levande, även vi behöver vila.

De saker jag själv märker tydligt är att hela bloggvärlden främst är riktad till kvinnor, det är svårt som man att komma ut med sin blogg. Hur vet jag det här?
Jag har bloggat i många år och jag ljuger inte då jag säger att 9 av 10 bloggar jag besökt är det kvinnor som driver, det märks även på de kommentarer jag får på min blogg. Hur kommer det här sig tror ni?
Är det så att blogga är något som är kvinnlig?

Det här något som jag har funderat länge på, varför finns det så lite bloggare som är män?
Vad beror det på att det främst är kvinnor som bloggar?

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Är det manligt att blogga!

  1. Hmm har aldrig tänkt på det där. Jag bryr mig inte om ifall bloggaren är man eller kvinna så länge jag gillar innehållet i bloggen 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.