Är det ansvar som gör oss vuxna?

14011818_10154401611033571_1538405700_nFredag och nu har ännu en vecka gått och jag vet ärligt inte vad veckorna går , det går allt för fort och nu börjar snart dottern skolan igen. Det är förvisso en otroligt kul grej, det är ganska häftigt att hon nu är så passa gammal så hon börjat 2:an även om det får mig att börjar inse att jag nog inte är så ung längre ha ha. Men folks säger ju att man gör sig inte äldre än man är,så mycket barnasinne som jag har så lär jag nog aldrig växa upp, eller är det just det här som är växa upp. Att våga vara barnslig eller att kunna fjanta runt lite men även kunna ta den ansvarsfulla rollen som vuxen?

Det här är en gaska intressant diskussion. vad tycker ni gör att man är vuxen förutom ansvar ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.