Är bönder influencer?

Photo by Linh Nguyen on Unsplash

En intressant sak slog mig när vi i förrgår hoppade av tåget i Bromölla, vi med bil genom det mycket platta Skåne och det slog mig då att bönderna använder sin åkrar som reklamplatser. Vilket jag finner väldigt intressant då det fungera ungefär som en blogg. Den ytan vi inte använder på bloggen, den vill vi ju hyra ut som reklamplats så vi kan tjäna pengar på den. Med andra ord nytta med nöje.

Så är bönder då influencer med?
Jag skulle vilja säga att de är det, men vad tycker ni?

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Marknadsföring    Tagged , , , , , ,     19 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

19 tankar om “Är bönder influencer?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.