Äntligen fredag..

Charlie

Idag är kommer jag dra en vinnare från alla de som är med i tävlingen, det har varit kul att se hur många hur många som har tävlat. Jag kommer att meddela vinnaren i ett mail under dagen , samtidigt kommer jag även lägga ut vem det var som vann här på sidan.

Förövrigt så kommer jag idag att träffa J på en fika innan jag åker upp till A , det här är med åka fram och tillbaka har börjat sakta men säkert smälta in. Tycker det fungera väldigt bra nu även om jag ibland känner att jag tappar kontroll, men lättaste sättet är att stanna upp, andas sen går man vidare.

Hoppas ni får en trevlig fredag, det är ju trotts allt fredag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Äntligen fredag..

  1. Skönt att det börjar släppa. Jo det är viktigt att bara stanna upp och andas ibland. Hoppas du och A får en fortsatt trevlig Fredag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.