Äntligen fick jag en pingvin tatuerad!

tattoo head

Det var ett tag sen jag skrev om tatueringar nu, men tanken var att jag skulle ha gjort ett inlägg för en tid sen om pingvinen som gjordes på mitt ben. Men sen kom det en massa inlämningar i skolan med skolan samt lite jobb. Det var då jag glömde bort att skriva om mitt besök hos WeatherMan Tattoo.

tatuering on going

Tanken bakom pingvinen har absolut inget med Linux att göra även om man skulle kunna tro det, utan det är bara så att jag älskar pingviner. Vet ej varför men har alltid fascinerats av dem. Efter att min dotter ritat en ursöt pingvin så bestämde jag mig för att hon skulle få rita den jag skulle tatuera in, sagt och gjort så en dag kom hon med skissen till den som nu är tatuerad på mitt ben.

Färdig tatuering


Den här tatueringen är den som jag känner betyder otroligt mycket för mig, dels för att det är en pingvin men främst för att det är min dotter som ritat den. Så otroligt stolt över den. Men var på er vakt, blir ni bitna av en pingvin så är risken stor att ni får den mycket farliga infektionen pingvinit (penguinitis), vilket resulterar i att man ligger vaken på nätterna och bara tänker på pingviner. Iallafall om man får tro på Linus Torvalds själv, skaparen bakom Tux som är Linux maskot.


Postar i Tattoo    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *