Andra dagen på höstlovet!

En bild från i somras, något varmare än det är idag!

Andra dagen på höstlovet!
Här sitter jag och Charlie och väntar på att gå iväg till Martin & Ann-Louise, lilla Charlie ska var där medans jag är på min dotters handbollsturnering. Men med tanken på att febern kommer och går så får det blir Alvedon som jag går på idag, har som tur sovit som en lite gris i natt så jag hoppas det hjälper lite för mitt mående under dagen.

Vad gör ni detta höstlov, har ni något speciellt ni ska hitta på med eran familj eller kanske själva?

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Andra dagen på höstlovet!

  1. Usch för feber – hoppas du mår bättre snart. Höstlovet har spenderats hemma och inga direkta planer – tror att det fortsätter så! Men är skönt med bara lite ledigt ibland 🙂 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.