Alvin och gänget plus pizza

maxresdefaultIdag var jag på bio med min dotter och såg filmen Alvin och gänget 4 , det var faktiskt en rolig film och jag skrattade en del. Men frågan var om humorn ibland var lite för mogen för att tilltala den yngre publiken, jag gillade den och det gjorde nog många andra föräldrar där inne med. Så skulle jag fråga Min dotter om den så skulle nog hon säg att det var mest de vuxna som skrattade, iallafall så köpte vi pizza efter filmen och gick hem och njöt av den. Så nu sitter dottern och vänta på melodifestivalen och jag våndas över det, men vad gör man inte för sin kära dotter.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.