Allt kommer inte från nätet

img_20161108_160919

img_20161108_160925

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är inte så att jag alltid handlar allt på nätet utan ibland händer det att jag går ut IRL och handlar skor och kläder, det är inte ofta men det händer och då är det oftast när jag ska köpa till min dotter. Den här gången har vi varit och shoppat vinterskor till henne, det blev ett par redigt snygga vinterstövlar som hon hade spanat in sen en tid tillbaka.

De här är köpta på Skokällaren som ironiskt nog ligger på andra vången i våran galleri i Ronneby.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.