ADHD: Vad man än gör så blir allt fel

Vad man än gör så blir allt fel, det finns personer som jag tror inte förstår hur de ska hantera mig och de diagnoser jag har, kanske är det så att jag har fel men på något sätt så måste det ske en förändring. När jag inte når ut genom att prata med dem så kommer jag nu skriva lite här på bloggen, jag har försökt gång på gång att inte låta mina diagnoser bli huvud fokus på bloggen.

Men sanningen är den att jag har ADHD och Aspergers, de här små vännerna är en del av mig och del av hur jag ser världen. Jag kommer aldrig att se världen som ni gör, att vara med mig kan ibland vara krävande, rent jobbigt ibland.

Det kommer dagar som ni kommer vara arg på mig men tänk då på att den som är mest arg är jag själv, för att jag brister i er ögon och att jag inte når ända fram. Det kommer dagar då det är som jag går på extacy och jag är överallt och göra saker, det kommer även dagar då jag vaknar och mår så dåligt att det tar sån kraft för mig att bara gå upp, resten av dagen är jag så trött att jag inte orkar vara social. Det kommer dagar då jag faktiskt bara vill vara själv i mitt tänkande för att jag har så mycket kreativitet som vill ut, då är det som min hjärna håller på att explodera av tankar.

För en sak ska ni veta , min hjärna slutar aldrig arbeta det är aldrig tyst inne i mitt huvud. Där inne samlas det tankar och ibland svämmar det över och då explodera jag och kan inte tygla mina känslor, då är det bara min hjärnas sätt att tömma alla tankar och du råkade vara på fel plats just då.

Detta är en absolut ingen ursäkt för mitt beteende, men det är en förklaring.

Här har jag fokuserat på de ganska jobbiga delarna med diagnoserna, så jag kommer fokusera i ett annat inlägg om det positiva med diagnoserna.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “ADHD: Vad man än gör så blir allt fel

    1. Tackar, det var kul att läsa att du tyckte om inlägget..
      Jag tror jag läste någonstans att du hade det , då vet du precis vad jag vill få ut av inlägget 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.