ADHD Pappa Vs dotter

IMG_20160824_100708Jag har på senare tid känt att jag dippar väldigt mycket upp och ner, jag kan vaknar på morgon och mår hur bra som helst men på eftermiddagen så dippa jag ner och känner att allt bara är jobbigt och slitsamt. Jag trivs väldigt bra på jobbet och jag tycker det fungera bra just nu trotts att det sker en massa förändringar som är jobbig för mig, men som med alla förändringar så sker det nog något positivt ur det här med även om jag har svårt att se det nu.

Jag tror dock dipparna beror på hur jag har det hemma, det är inte en dans på rosor att hantera en unge i trotsåldern och jag känner att jag blir trött på mig själv när det enda jag gör är tjata på henne. Men inget går ju fram , kan hålla på i dagar om att städa eller att hon ska plocka upp efter sig. Då har hon inte kommit in i tonåren ännu, ge mig styrka att överleva det här.

Vi vet ju alla vem som kommer gå ur den här striden som vinnare, pappa viker sig som vanligt för att hon är ju trotts allt hans lilla ängel.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.