Visitkort och om mitt framtida bloggande

christerhomvisitframchristerhomvisitbak

Satt igår och gjort en design för mina nya visitkort, tycker själv att de fyller den funktion som visitkort ska göra. Tycker det är ganska viktigt att kunna dela ut sådan när man är iväg på olika event eller liknade saker.

Har även funderat på att börjar blogga genom min mobil lite för att kunna skriva små inlägg eller bara en sån enkelt sak som att lägga uppe en bild som jag tar när man är iväg. Kan tänk mig att det ökar folks intresse för bloggen.

Jag kan ha mycket fel i det här men det är värt ett försök.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/visitkort-och-om-mitt-framtida-bloggande/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz