Vilken dag det har varit idag…

Oj oj vilken dag det har varit idag, upp tidigt och äta frukost sen var det bara städning och att rensa avlopp som stod på schemat. Efter det var gjort passade jag på att fixa den där klädhängaren som höll på att lossna på en sidan, det var ett jädra projekt som jag nog inte skulle get mig in på om jag hade vetat det hela. Men nu är det gjort och jag sitter här och skriver ett litet inlägg om det hela.

Igår passade jag på att göra en video som ligger uppe på min kanal på youtube, det var en time lapse video när A blev tatuerad, tyckte själv att den blev redigt bra. Ni kan se den här nedan…

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/vilken-dag-det-har-varit-idag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Vilken dag det har varit idag…"

avatar
Therese
Gäst

Hur redigerar du dina youtubeklipp? Jag får inte riktigt rätt på det haha

http://theresequeen.com

wpDiscuz