Vi snackar enkel mat som är god

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska vi snacka mat och inte vilken mat som helst utan Enchiladas , denna rätt som är så enkel och simpel att göra och så jädra gott. Jag hade den stora äran att bli bjuden på denna rätt fast den jag åt var fylld med kyckling och inte köttfärs, förutom att jag blev bjuden på mat så att lämna ut mitt kök till någon annan var helt nytt och främmande för mig.

Nu blev resultatet helt fantastiskt och så jädra gott så jag tänkte dela med mig den till er andra så även ni kan njut av den underbara rätt.

6 totilla bröd
4 kyckling filé
1 burk champinjoner
5dl cream frech
1 tsk sambal oelek
2 tomater
Riven ost
Hacka och stek kyckling + champinjoner
Koka upp cream frech + sambal oelek
Rulla in köttblandningen i brödet lägg i form häll såsen på och strö hackade tomat och riven ost på
In i ugnen på 225 grader i 15 min

I mitt fall byttes tomat ut mot paprika och Sambal  oelek mot Chilisås , så man kan variera lite själv hur man vill ha det..

 

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Vi snackar enkel mat som är god

Kommentera