Vi fortsätter med att packa upp!


Godmorgon denna fredag!
Igår blev det ju inte redigt som jag hade tänkt mig, men det blev bra då jag fick vara ute med kameran och fotografera lite. Så denna fredag blir det att fortsätta med det som jag inte ha med igår.

Loftsängen ska säkras i bokhyllorna, samt så ska det fästas lite mer kablar så att de inte ligger i vägen när man ska dammsuga eller hålla rent på ett eller annat sätt. Det ska bäras upp lite lådor på vinden så vi sakta men säkert tömmer min dotter rum, även hennes rum ska renoveras och blir fint. Det känn skönt att vi snart är klara med del ett av renoveringen.

Så vad händer hos er denna fina fredag?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/vi-fortsatter-med-att-packa-upp/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *