Vårskor bör inhandlas

04764-10Våren börjar närmar sig och jag behöver nya skor, men skor kostar pengar och pengar är något man måste jobba sig till. Nu är det så att jag speciellt förtjust i Converse skor och det blir även sådan här det här året. Ja jag vet att jag hade det förra året med, men de är ju så snygga och så jädra sköna.

Så över till letandet efter ett ställe med snygga Converse, svaret blir utan att ens blinka Footway, de kan erbjuda precis det jag vill och lite till.  En butik som kan erbjuda både fri frakt och fri retur borde man ju lite beröm till.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/varskor-bor-inhandlas/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz