Vad tjänar jag på bloggen?

IMG_20160811_151457Idag har jag tagit det ganska lugnt och jag kommer att sitta hela kvällen med olika uppdrag och skriva klart dem, det är ganska kul när det trilla in lite uppdrag varje dag och att man får försöka skriva inlägg på ett sätt som passar både företagen och även mig.

Jag trodde det skulle vara svårare än det var men det har gått redigt bra tycker jag, det är många som har frågat mig om jag tjänar mycket på bloggen. Det enkla svaret på den frågan är att jag får nog in allt för lite för allt jobba jag gör, men samtidigt ser jag det som bonuspengar och med dem kan jag göra lite extra saker för mig och min dotter. Det är nästa viktigare än att jag blir miljonär på bloggen.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/vad-tjanar-jag-pa-bloggen/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Vad tjänar jag på bloggen?"

avatar
LILLGAMMAL
Gäst

Ja men precis –
Alla intjänade kronor är en rolig bonus 🙂

Christer
Gäst

Visst är det så och jag är glad att jag få en en slant på bloggen.

wpDiscuz