Vad händer nästa helg?


Hade tänkt hålla er lite på halstret lite på artikeln om Kapten Röd men jag kan säga att den snart är klar, så nu hade jag mest tänkt skriva om vad som händer i dag eller rättare sagt vad som sker den här veckan.

Som de flesta vet så är det midsommar nästa helg, det finns lite planer på vad vi ska göra den helgen. Våra planer vill jag inte redigt avslöja ännu , eller jag kan avslöja att på midsommardagen är vi alltid ute hos mina föräldrar på Spjälkö. Då samlas vi alla i familjen plus vänner för att bada och grilla, det blir nog en del prat med. Det här är första gången som A kommer att vara med, vet dock inte om hennes son vill följa med men han är självklar välkommen om han vill.

Har ni några planer?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/vad-hander-nasta-helg/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Vad händer nästa helg?"

avatar
Martin
Gäst

SV: Tackar så mycket 🙂
Hoppas ni får en trevlig midsommar. 🙂

Jennifer Queen
Gäst

Jag ska jobba på midsommarafton och sen får jag nog besök av en vän från en annan stad så det blir middag och mys 🙂

wpDiscuz