Vad händer denna torsdag!

Foto: Martin Andersson

Godmorgon!
Idag är det torsdag och snart har hela jobbveckan gott, visst går veckorna fort? Känns som jag inte hinner med allt jag borde göra, detta är nog ett större problem än vad jag vill erkänna för mig själv.

Vad ska jag då göra denna dag?
Bära in lite lådor från vinden så vi får upp ännu mer av Annas saker, samt så finns det några låder till av hennes sons saker där uppe som borde komma ner. Men först ska  nu vid 10 ner till stan och fota lite nya profilbilder på Martin, samt lämna en klocka som jag lyckades sälja igår.

Vädret är fint så det kommer bli ett bra väder för fotografering.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/vad-hander-denna-torsdag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Vad händer denna torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *