Vad är det jag ska testa..

Godmorgon på er mina vänner!
Idag är det redan onsdag igen, vet i fasen vad tiden tar vägen men den försvinner fort iväg. Ska som vanligt idag iväg till A i Kallinge efter jobbet, men innan dess blir det nog lite bloggwork samt lite pill med datorn. Han inte med att göra allt igår på dem, det saknas fortfarande en massa saker som jag behöver ha in på den.

Jag skrev igår att jag kommer att göra ett test genom ett företag som har varit så pass snälla att ge mig den att testa, min ledtråd igår var ”Man kan göra något kallt i det..
Idag fortsätter jag med en nyare ledtråd.
Det är svalkande på sommaren
Skriva gärna i kommentaren av tror det är jag ska testa.

Hoppas ni får en fin dag idag..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/vad-ar-det-jag-ska-testa/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Vad är det jag ska testa..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *