Traditioner är det viktigt ?

Ingen Kalle Anka här..

Julafton gick ju redigt bra tycker jag, ska dock erkännas att jag tycker det är jobbigt att vara med så mycket folk men det gick bra som sagt i år. En sak som jag har funderat mycket på är hur lite vi egentligen tittat på Kalle Anka på julafton, detta som var en av de viktigaste sakerna på hela julafton. Hos oss var det nog knappast någon som tittade på det utan det var bara på i bakgrunden, så frågan är om det borde försvinna och ersättas med något annat. Traditioner är till för att brytas eller har jag fel här?

Vi spelade julklappspelet och det gick lite het till som vanligt och det slutar nästan alltid med att folk ändå byter julklappar med varandra, men det är inte det som är grejen utan att man faktiskt gör något kul ihop alla. Men även det där är en tradition som kommit ganska nyligen till oss, vi hade inte alls den här när jag var liten vad jag kan minas. Men sen kommer jag knappt ihåg min barndom men jularna var något som var så heligt och traditioner bröt man absolut inte på.

Inom en snar framtid firar vi julen genom skype och vi har absolut inget socialt umgänge alls, det här är tyvärr något som passa mig helt perfekt som den osocial person jag är.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera