Trädet som faller i blåsten är en symbol för höst och ångest

img_20161006_074319Idag när jag skulle gå till jobbet så spärrades min väg av att ett stort träd hade fallit ner av blåsten, det blåser ganska ordentlig här nere i Blekinge och man man kan nu säga att hösten verkligen ha kommit för att terroriserar oss. Tack och lov är hösten även den tiden som man kan mysa med tända ljus och bra filmer, även om de tär den tiden som jag dippar oftast och mår som sämst.

Det är klart det finns ljuspunkter i livet och även jobbiga saker, just nu vandra mitt liv upp och ner jag tänker väldigt mycket på framtiden och på hur jag vill ha det. Ska sägas att jag egentligen just nu inte mår så där jättedåligt utan mest en massa tänkande, det är absolut inget jag gillar och jag försöker slå bort väldigt mycket av alla tankar och leva varje dag som den kommer.

Jag är nämligen hundra procent säker på att det är så jag vill leva, ta varje dag som den kommer och inte tänka så mycket på vad som kommas skall. Tyvärr är det inget som jag har till 100 % kunnat fullfölja som läget är nu, men jag är på god väg och jag tror att det kommer blir bra i framtiden.

Åter till trädet som hade fallit , det var borta när jag gick hem så jag slapp går runt det. Så lite hopp finns det ju för den hör kommunen med.

img_20161004_133207 img_20161006_074319

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tradet-som-faller-i-blasten-ar-en-symbol-for-host-och-angest/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz