Tosig helg i Ronneby

Luna & Molly förra året

Nu är det helgen som många har väntat på , det är Tosia som hägrar här i vår lilla stad. En marknad med tivoli som varar från fredag till söndag, det här var helgen som jag älskade som liten men ju äldre jag blivit så har jag börjat tycka det är mer jobbigt än kul. Hur kommer det sig, jo kraven blir större på mig som småbarnsförälder att köpa biljetter och lägga ut en massa pengar på det här. Ska sägas att det svider redigt bra i plånboken efter helgen. Men jag gör det här för Min dotters skull och för att hon ska få det trevligt där nere.

Se om jag kommer hem med något , blir det som alla andra år så kommer jag inte hem något mer än en tom plånbok och med lite godis.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tosig-helg-i-ronneby/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz